Bent u met een grotere groep, dan is het voor u en ons fijn als het ondanks de grootte van de groep toch vlot en soepel verloopt.

Daarom raden wij voor grotere groepen een menu aan. De keuze is iets beperkter, maar nog steeds voor elk wat wils. En voor ons keukenteam is het net wat makkelijker te behappen.

Hier onder een overzicht van onze standaard groepen-menu’s, uiteraard kunnen deze eventueel aan uw wens aangepast worden.

 

Budget menu 3 gangen    € 23.95 p.p.
Voorgerechten:
Mandje stokbrood met kruidenboter
Tomatensoep (V)
Soep van de Maand

 

Hoofdgerechten:
Saté van de haas met atjar en kroepoek.
Zalm met een zachte dillesaus.
Boerenschnitzel met paprika, spek, ui en champignons.
Vegetarische loempia’s gevuld met tauge, spinazie, ei, paprika en pijnboompitjes. (V)

 

Onze hoofgerechten worden geserveerd met dikke frieten en een frisse salade.

 

Dessert:
Dame blanche
Koffie/thee

 

Basis menu 3 gangen    € 26.95 p.p.

Voorgerechten:
Mandje stokbrood met kruidenboter
Tomatensoep (V)
Soep van de Maand
Lauwwarme salade van geitenkaas omwikkeld met spek
zalm op toast met kruidenkaas, rode ui, kappertjes en pijnboompitjes

 

Hoofdgerechten:
Saté van de haas met atjar en kroepoek.
Zalm met een zachte dillesaus.
Boerenschnitzel met paprika, spek, ui en champignons.
Spareribs, normaal of pikant gemarineerd. Geserveerd met cocktail- en knoflooksaus
Vegetarische loempia’s gevuld met tauge, spinazie, ei, paprika en pijnboompitjes. (V)

 

Onze hoofgerechten worden geserveerd met dikke frieten en een frisse salade.

 

Dessert:
Dame blanche
Sorbet met vruchtjes, slagroom en rode vruchtensaus
Koffie/thee

 

Compleet inclusief koffie als afsluiter    € 29.95 p.p

 Voorgerechten:

Italiaanse Tomatensoep met basilicum crème (V)
Carpaccio met basilicum-mayonaise, zongedroogde tomaat, oude kaas,
kappertjes en croutons.
Gamba’s in aioli. Geserveerd met stokbrood.
Gebakken champignons in knoflookroomsaus. Geserveerd met stokbrood (V)

 

Hoofdgerechten:
Saté van de haas met atjar en kroepoek.
Spareribs, normaal of pikant gemarineerd. Geserveerd met cocktail- en knoflooksaus.
Zalm met een zachte dillesaus.
Gambaspies met grote gamba’s. Geserveerd met een chili-aioli.
Biefstuk (diamanthaas) met een zachte pepersaus.
Vegetarische loempia’s gevuld met taugé, spinazie, ei, paprika en pijnboompitjes. (V)

 

Onze hoofgerechten worden geserveerd met dikke frieten en een frisse salade.

 

Dessert:
Dame blanche
Brownie met rode vruchtensaus en slagroom
Afsluiting met een kop koffie/thee/Cappuccino